20 Temmuz 2022 Çarşamba

Tudorbet Lisansı

 Tudorbet lisansı için hangi bilgiler bulunuyor? Firmanın lisans ve altyapı bilgileri neler? Kullanılan lisans yeterince güvenilir mi? Sitenin güvenilir olup olmadığını öğrenmek için yazımızı okuyun!

Tudorbet sitesi Tudor Group N.V. şirketi tarafından kurulmuş online olarak kumarhane sistemi sunan sitedir. Sitenin içerisinde kişilerin ilk olarak üyelik oluşturması daha sonra ise üyeliklerine para yatırması gerekir. 

Tudorbet Lisans Bilgileri Neler?

Tudorbet lisansı için inceleme yapıldığı zaman firmanın içerisinde şu bilgilerin yer aldığını görüyoruz;

  • Firma Curaçao Hükümeti tarafından denetlenen ve yetkilendirilmiş 1668/JAZ numaralı Curaçao eGaming lisans türüne sahiptir. 

  • Site lisansı Tudor Group N.V. şirketine yönelik olarak verilmiştir. Yani firma lisansı doğrudan şirket üzerine olacak şekilde düzenlenmiştir.

  • Firma lisansının hangi adrese kayıtlı olduğu doğrudan yer alıyor. Adres Williamstad, Curaçao içerisine kayıtlıdır.

  • Sitenin güncel olarak geçerli olan bir lisans yapısının olduğunu görüyoruz. Yani firma güncel olarak lisans kullanmaya devam ediyor.

  • Sitenin lisans bilgileri site içerisinde açık bir şekilde paylaşılmıştır. Bu durumda da sitenin lisansının varlığını her zaman kontrol etme şansı yakalıyoruz.

Tudorbet Altyapısı Nedir?

Lisans bilgileri kadar firmanın altyapısı da önemlidir. Firma, Betconstruct tarafından sunulan altyapı hizmetlerini kullanıyor. Son derece köklü ve güvenilir olan bu altyapı hem sitenin hizmetleri hem de ödeme işlemleri hakkında olumlu bir durum oluşturuyor.

Tudorbet lisansı Curaçao Hükümeti tarafından verilmiştir. Bu lisans ve altyapıya bakıldığı zaman sitenin en popüler ve güvenilir siteler ile aynı özelliklere sahip olduğunu görüyoruz. Firma günümüzde tercih edilen sitelerin içerisinde yer alıyor.  

Tudorbet Lisansı Güvenilir Mi?

Sitenin lisansına baktığımız zaman bahis siteleri içerisinde sıklıkla kullanılan ve son derece kapsamlı olan bir lisans olduğunu görüyoruz. Tudorbet lisansı için sitenin içerisinde yer alan bilgiler hem net bir şekilde paylaşılmış hem de Curaçao eGaming lisansı sıklıkla tercih edilen güvenilir lisanslardan biridir.

Tüm bu durumlara bakıldığı zaman sitenin lisans açısından güvenilir bir yapısının olduğunu söylemek mümkün olacaktır. Bu durumda da sitenin genel hizmetinin de güvenilir olduğu konusunda bir kanı geliştirmek yanlış olmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Tudorbet Kayıt

  Tudorbet kayıt işlemi nasıl yapılır? Kayıt formunun içerisinde sizden hangi bilgiler talep ediliyor? Üyelik formunu doldurma sırasında nas...